Entertainment

Pasgeboren zoontje Kim en Kanye is nu al een merk

23 mei 2019 20:55 Aangepast: 23 mei 2019 21:25
Beeld © Getty Images

Het pasgeboren zoontje van Kim Kardashian en Kanye West moet goud geld binnenhalen. TMZ heeft documenten in handen waarin staat dat het sterrenkoppel de naam Psalm West al hebben geregistreerd als merknaam.

Kim zou de naam als trademark hebben opgegeven onder haar eigen bedrijf. In de documenten staan ook al allerlei artikelen die onder het merk Psalm West zouden kunnen verschijnen. Zo kunnen er haaraccessoires, poppen, computersoftware, kleding, meubels, huidproducten en allerlei soorten speelgoed met zijn naam worden gelanceerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kim Kardashian droomt al van vijfde kindje'

Nu is dit niet de eerste keer dat de realitysterren dit doen voor een van hun kinderen. Van alle Kardashian of Jenner kinderen is de naam als merk vastgelegd. TMZ geeft twee mogelijkheden voor het vastleggen van de namen. De eerste is dat deze hierdoor beschermd zijn en er zo niemand anders mee aan de haal kan gaan. De tweede mogelijkheid is meer toekomstgericht. Mochten de jongste generatie Kardashians en Jenners een eigen bedrijf willen beginnen, dan staan de namen al geregistreerd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`