Entertainment

Miljuschka Witzenhausen ging door loodzware periode na scheiding

23 mei 2019 14:18 Aangepast: 23 mei 2019 14:22
Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Inmiddels is Miljuschka Witzenhausen alweer een hele tijd dolgelukkig met Philip van Ierschot, maar in de periode daarvoor ging het RTL Boulevard-gezicht door een diep dal. De scheiding van Tycho Veldhoen bezorgde Miljuschka een hoop tranen.

"Ik denk dat het bij de oude vertrouwde zeven jaar pas echt is gaan jeuken"

Miljuschka Witzenhausen vertelt dat er al langere tijd signalen waren dat het niet goed ging tussen haar en Tycho Veldhoen. “Het zijn de eerste dingetjes en ik denk dat die er bij ons na twee jaar al waren”, vertelt ze in het online programma Is Scheiden Lijden?

Toch steekt de brunette indertijd haar kop in het zand en gaat ze niet het gesprek aan met haar liefje. “Ik ben altijd van doorpakken, doorgaan en niets aan de hand. En we zijn in die periode ook nog heel gelukkig geweest. Ik denk dat het bij de oude vertrouwde zeven jaar pas echt is gaan jeuken. Het wordt niet voor niets de 'seven year itch' genoemd.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen krijgt diamant, maar niet van haar vriend

Uiteindelijk hakt Miljuschka de knoop door en gaan zij en Tycho uit elkaar. Spijt heeft ze nooit gehad van die keuze. "Zoals we in Amsterdam zeggen: spijt is wat de koe schijt. Dus je hebt daar niets aan.”

Ze denkt dan ook niet dat ze het huwelijk nog had kunnen redden. “Ik weet wel dat het al zo stuk was dat we niet meer tot elkaar konden komen op de manier waarop we ooit waren, en dat het uiteindelijk de beste beslissing was.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Tranen van geluk voor Miljuschka Witzenhausen

Toch heeft de scheiding ook gevolgen waar Miljuschka het erg moeilijk mee heeft, zo legt ze uit in Is Scheiden Lijden? “Wat ik heel moeilijk vond, waren de lege bedjes van mijn kinderen als ze bij hun vader waren. Ik heb ze de eerste vier jaar altijd bij me gehad en toen moest ik ze opeens delen. Dat vond ik echt heel erg.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen opgelicht

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`