Entertainment

Xelly verklapt wat de naam van haar zoontje betekent

22 mei 2019 14:58
Beeld © Instagram @ xellycvk / steefensuusphotography

Xelly Cabau van Kasbergen is afgelopen april voor het eerst moeder geworden. Ze beviel van een zoon, genaamd Yono Kasper Muller Cabau. In haar laatste Instagram-post legt de zus van uit waar de bijzondere naam vandaan komt.

"Vandaag is het al/pas een maand geleden dat onze liefde Yono nog in mijn buik zat"

Wat is de tijd voorbij gevlogen! De visagiste mag inmiddels alweer een maandje haar zoontje in haar armen houden en dat kan ze zich bijna niet voorstellen. Vol ongeloof post ze een kiekje uit de tijd dat haar geliefde Yono nog lekker warm in haar buik zat. "Vandaag is het al/pas een maand geleden dat onze liefde Yono nog in mijn buik zat", schrijft ze op wolken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moederdag was nog nooit zo mooi voor Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly ziet de foto als dé perfecte gelegenheid om uit te leggen hoe ze op de naam van haar jochie zijn gekomen. En het verhaal achter de naam is superlief! Het ventje is namelijk onder andere vernoemd naar Xelly's lieve zus Yolanthe, zo legt de kersverse mama uit. De eerste twee letter stammen af van tante Yolanthe en de laatste twee van tante Noor. "Zijn tweede naam Kasper komt van zijn papa Beer, opa én overgrootvader!" 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Hoogzwangere Xelly onthult hoeveel kilo ze is aangekomen

Fans van Xelly hadden al zo'n vermoeden dat de naam afgeleid zou zijn van zuslief Yolanthe, aangezien het zoontje van Yo (Xess Xava) vernoemd is naar Xelly. Noor is de zus van haar verloofde, Beer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore