Entertainment

Amy Schumer reageert op kritiek 'moedermaffia'

22 mei 2019 10:54 Aangepast: 22 mei 2019 12:57

Een dag nadat comédienne Amy Schumer bakken kritiek kreeg laat de kersverse moeder opnieuw van zich horen. Met een nieuwe foto op Instagram reageert ze op iedereen die commentaar had op haar "te snelle" terugkeer op het podium na haar bevalling.

"Liefde naar alle moeders die kritiek leverden op mijn optreden van afgelopen nacht"

"Liefde naar alle moeders die kritiek leverden op mijn optreden van afgelopen nacht", schreef Amy bij de foto op Instagram waarop ze in ondergoed op bed zit terwijl ze aan het kolven is. Het plaatje leverde, in tegenstelling tot haar vorige post, een hoop steunbetuigingen op. Ook bekende sterren als Selma Blair, Demi Lovato en Aidy Bryant lieten een reactie achter. "Je bent een rockster", twitterde Lovato. "Wat is het probleem? Laat mij ook wat van die melk proeven", grapte Bryant.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Amy Schumer aangevallen door moedermaffia

Schumer postte dinsdag een foto van haar optreden met de tekst "Ik ben terug". Het leverde haar behoorlijk wat negatieve reacties op. Zo schreef iemand: "Onze lichamen hebben tijd nodig om uit te rusten en onze baby's hunkeren naar ons, omdat wij de enige zijn die ze kennen. Ik hoop dat je niet meer hoeft te werken. Neem je tijd om te hechten en bij te komen."

Het zoontje van Amy en haar man Chris Fischer, Gene Attell Fischer, kwam op 5 mei ter wereld.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Amy Schumer maakt eindelijk naam van zoontje bekend

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore