Entertainment

Chantal Janzen geeft haar seksdagboek bloot

22 mei 2019 09:59
Beeld © ANP

Voor de nieuwste &C hield Chantal Janzen een heus seksdagboek bij. Al moest ze wel even twee keer slikken: “Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken."

"Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen"

De presentatrice kan er eigenlijk niet echt onderuit, aangezien haar hele blad in het teken staat van seks. "Als je een nummer over seks maakt, kun je natuurlijk geen editorial schrijven over het tropisch regenwoud en de klimaatschommelingen", aldus Chantal. En daarom heeft ze het gedaan. Niet hét, maar een seksdagboek bijhouden. En daarin onthult de blondine dat ze pas tegen het weekend op en beetje actie kan rekenen. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over 'een aap met een blauwe trui die 'm achternazat'."

Zondag waagt ze nog een poging. "Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten", onthult ze in haar voorwoord.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Chantal Janzen al vroeg uit de veren door haar boefjes

Woensdag is het raak, verklapt Chantal aan haar lezers. Al laat het nachtelijke avontuurtje wel zo zijn sporen na: "Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgend ochtend." En ook die dag erna hebben ze het gezellig samen. Maar toch niet genoeg volgens de blondine. Conclusie: de daad vaker doen. "Joh, je meen 't'", sluit Chantal af.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Chantal Janzen leert twerken in hilarische Instagram-video

De nieuwste &C ligt nu in de winkel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`