Entertainment

Oeps! Niet Ruud maar Bart Arens wordt het best beluisterd

21 mei 2019 20:38 Aangepast: 21 mei 2019 20:51
Beeld © ANP

Er zal een ongemakkelijke sfeer heersen in de wandelgangen van Radio 2. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Ruud de Wild het best beluisterde dagelijkse programma heeft van de Nederlandse radio, blijkt dit toch niet het geval te zijn.

KRO-NCRV meldde eerder ten onterechte dat NPO 2 dj Ruud de Wild het best beluisterde dagelijkse programma heeft. Het persbericht zorgde intern voor flink wat commotie. Collega’s Gijs Staverman en Rob Stenders trekken namelijk meer luisteraars dan Ruud met zijn middagprogramma, zo blijkt uit het Nationaal Luister Onderzoek. Zo weet Gijs met Gijs 2.0 466.000 luisteraars voor zich te winnen en Rob Stenders doet het goed voor 439.000 luisteraars. Ruud de Wild doet het met De Wild in de middag zeker niet slecht, gemiddeld luisteren er zo'n 320.000 mensen naar zijn show. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild en Olcay Gulsen aan het daten

Radio dj Bart Arens blijkt de grote winnaar te zijn. Hij weet namelijk de meeste luisteraars met zijn programma Aan de slag! te trekken, gemiddeld weet hij 489.000 luisteraars aan zich te binden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`