Entertainment

Man van Amanda Balk weer op vrije voeten

21 mei 2019 17:24 Aangepast: 21 mei 2019 18:30
Amanda Tsatsos-Balk en haar partner Stavros T. Beeld © Instagram

Stavros T., de man van realityster Amanda Balk, is weer op vrije voeten. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd 'op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar’.

"Op 3 mei 2019 is besloten om de voorlopige hechtenis van de verdachte te schorsen"

"We kunnen bevestigen dat er op 3 mei 2019 is besloten om de voorlopige hechtenis van de verdachte te schorsen onder de voorwaarde dat hij zich houdt aan meldplicht bij de Reclassering en dat hij onder elektronisch toezicht (enkelband, red.) komt te staan", aldus de woordvoerder. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Amanda Balk verdachte in zaak Wassenaarse wietvilla's

Michel van Stratum, de advocaat van Stravos T. verwacht niet dat er dit jaar nog een inhoudelijke behandeling van de zaak plaatsvindt. "De behandeling van de zaak gaat naar verwachting enige tijd duren. Er moeten nog getuigen en andere verdachten worden gehoord", vertelt Van Stratum aan RTL Boulevard.

In januari dit jaar maakte Amanda Balk bekend dat ze een scheiding van haar man Stavros T. aan had gevraagd. Daarmee nam ze haar meisjesnaam weer terug.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Donkere wolk over sprookjeshuwelijk Amanda Balk

Niet alleen Stavros T., maar ook Amanda zelf werd begin april verdachte in de zaak rond 'de Wassenaarse wietvilla's'. Het OM liet toen weten Amanda te verdenken van het witwassen van geldbedragen met Stavros T.

Amanda's advocaat, Idriss van Straalen, liet destijds het volgende aan RLT Boulevard weten: "Ze acht zich onschuldig van hetgeen zij verdacht wordt, maar wij onthouden ons verder van commentaar." Naast Amanda en Stavros T. zijn er nog drie verdachten in deze zaak. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore