Entertainment

Anna Nooshin drukt zwangershapsgeruchten de kop in

20 mei 2019 16:29
Beeld © Instagram @annanooshin

Anna Nooshin heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze ooit kinderen wil. Nu de Instagrammer zonder alcohol op foto's en video's wordt gespot, vragen fans zich af of de ooievaar misschien al onderweg is. Anna geeft nu zelf duidelijkheid.

"Grappig overigens dat een man deze vraag nooit krijgt"

In een Q&A op Instagram gaf Anna antwoorden op vragen die haar volgers bezighouden. Zo ook de vraag: "Ben je zwanger? Want je drinkt ineens geen alcohol meer." De vlogster kan er zelf wel om lachen. "Hahaha nee", is dan ook haar antwoord. Volgens haar drinkt ze niet meer, omdat ze daar gewoon minder zin in heeft. "Net zoals ieder ander mens heb ik periodes waarin ik de ene keer wel zin heb om te drinken en een andere keer niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin geeft duidelijkheid over haar gewichtsverlies

Anna maakt wel een kleine kanttekening bij de vraag. "Grappig overigens dat een man deze vraag nooit krijgt: vrouwen hoeven niet altijd zwanger te zijn om niet te willen drinken."

Toch komt de vraag niet helemaal uit de lucht vallen. De influencer heeft weleens aangegeven dat zij kinderen wil. Op haar Instagram vertelde zij ooit: "Als het gegund is, en het zo heeft mogen zijn dan zeker. Maar nu nog niet."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore