Jumbo Racedagen

Romy Monteiro naar ziekenhuis gebracht na crash op circuit Zandvoort

19 mei 2019 17:14 Aangepast: 19 mei 2019 21:09
Romy Monteiro. Beeld © ANP

Zangeres en musicalster Romy Monteiro is vandaag gecrasht op het circuit van Zandvoort, waar de Jumbo Racedagen aan de gang zijn.

UPDATE: Romy Monteiro met de schrik vrij na crash op circuit Zandvoort

Monteiro crashte met haar auto tijdens de Ladies GT Race. Volgens De Telegraaf moest ze in haar auto blijven zitten tot de ambulance arriveerde. Ziekenbroeders waren vervolgens bijna een kwartier bezig om haar te stabiliseren, voordat zij de ambulance in kon worden getild en kon worden afgevoerd.

Nekpijn

Hoe het met haar gaat is onduidelijk. Volgens omstanders klaagde zij over pijn in haar nek. Een woordvoerder van Jumbo laat weten dat Monteiro "continu bij kennis is geweest en dat het standaardprocedure is, dat zij ter controle naar het ziekenhuis is gebracht. We nemen altijd het zekere voor het onzekere."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Racedagen krijgt vrouwelijke tintje

De auto waarmee Romy Monteiro crashte wordt weggetakeld. De auto waarmee Romy Monteiro crashte wordt weggetakeld.

Presentatrice Sandra Schuurhof kreeg tijdens de racedagen afgelopen vrijdag ook al een ongeval op het circuit. Zij maakte een oefenrondje toen het mis ging. Met hoge snelheid vloog ze uit de bocht en reed ze de auto total loss. De Hart van Nederland-presentatrice is flink geschrokken, maar maakt het verder goed.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore