Entertainment

Dit wordt de vervanger van Jenelle in Teen Mom

17 mei 2019 13:49
Beeld © Instagram @j_evans1219 @jadecline_

Jenelle Evans is na het schandaal rondom haar echtgenoot en hun familiehond ontslagen door MTV. Hierdoor mag ze niet meer meedoen aan het programma Teen Mom en moest de zender snel op zoek naar een vervanger. En het lijkt erop dat die nu gevonden is, meldt TMZ.

Volgens de roddelsite bevestigen bronnen dat het gaat om Jade Cline. Ook zij heeft ooit meegedaan aan het programma 16 & Pregnant, waar alle sterren van Teen Mom vandaan komen. Jenelle werd ontslagen nadat haar man, David Eason, de familiehond had gedood in het bos achter hun huis. Hierna moest MTV natuurlijk wel iemand vinden die haar plek kon vullen, zodat Kailyn, Leah, Chelsea en Briana er niet alleen voor staan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook dochtertje Teen Mom-Jenelle wordt uit huis gezet

TMZ meldt verder dat de onthulling van de nieuwe toevoeging plaats zal vinden in de podcastserie van Kailyn. Jade zal aanschuiven om het heugelijke nieuws aan te kondigen. Tijdens de bekendmaking is MTV uiteraard aanwezig met camera's om alles vast te leggen. Verder zal de onthulling te zien zijn in de reünie-aflevering van Teen Mom 2, die volgende week in Amerika wordt uitgezonden. 

Jade is een 21-jarige vrouw die een kind kreeg met Sean Austin. Het verhaal van de jonge moeder werd door velen gezien in het zwangerschapsprogramma. Het stel heeft inmiddels wel een punt achter hun relatie gezet, wat voor genoeg drama zal zorgen in de show. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`