Entertainment

André Hazes en zijn Monique krijgen geen genoeg van elkaar

16 mei 2019 13:58
Beeld © Instagram @andrehazes

Dat André en Monique hun vakantie goed aan het vieren zijn, is wel duidelijk. Het stel kan namelijk niet stoppen met kiekjes delen op Instagram. Het hoogtepunt lijkt nu wel bereikt, want zoetsappiger dan dit kan haast niet.

"Houd 1.000 keer van hen"

Het stel plaatst bijna dagelijks wat over hun heerlijke vakantie op Aruba samen met de kleine Dré. Fans krijgen er geen genoeg van en smullen bij ieder kiekje. André en Monique zijn al zeker twee weken aan het rondreizen en zijn ook al in Italië geweest. Maar daar was hun kleine spruit niet bij. Aruba is dus de échte familievakantie voor het gezin en ze delen dan ook ieder moment samen. "Houd 1.000 keer van hen", schrijft André bij een foto van de drie, begeleidt met een hartjes-emoji. 

View this post on Instagram

Houd 1000 keer van hun❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lief: André Hazes en zoontje zijn twinning

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Bij een andere foto voegt André ook een hartje toe, maar alle aandacht gaat naar zijn vriendin. "Tweede wondertje?", vragen fans zich af. Het lijkt volgens volgers namelijk alsof Monique zwanger zou zijn. In het verleden heeft het stel al aangegeven nog wel meer kinderen te willen, maar moeite hebben gehad om zwanger te worden. Wie weet komt daar binnenkort wel verandering in. 

View this post on Instagram

🌵

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore