Entertainment

Criminal Minds-cast neemt afscheid van elkaar en de serie

16 mei 2019 14:25
Beeld © Instagram @danielhenney

Criminal Minds is al veertien seizoenen lang een begrip op de televisie. De serie komt nu bijna aan een einde. Nu het vijftiende seizoen is opgenomen, nemen de acteurs afscheid van de serie en van elkaar.

"Nu ik mijn kleedruimte leegruim, kan ik zeggen dat ik tevreden ben"

Joe Mantegna, die in Criminal Minds te zien is al David Rossi, deelt op Twitter een emotioneel bericht. Hij vertelt hoe hij pas later werd toegevoegd aan de serie, maar het al meteen als een warm bad voelde. "De hieropvolgende twaalf jaar werden een wilde en fantastische rit." De acteur kijkt terug op een fantastische tijd, waarin ook in de privélevens van de cast veel is gebeurd. "In deze vijftien seizoenen zijn we een beetje ouder en hopelijk ook een beetje wijzer geworden." Nu is het tijd om Criminal Minds gedag te zeggen. "Nu ik mijn kleedruimte leegruim en de spullen in mijn auto zet, kan ik zeggen dat ik tevreden ben met alles wat we hebben bereikt en trots ben op het werk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Populaire serie Criminal Minds stopt ermee

Aisha Tyler en Matthew Gray Gubler, beter bekend als Tara Lewis en Dr. Spencer Reed, besloten in matchende outfits afscheid te nemen. Tijdens de laatste doorloop van het script droegen zij allebei een gekleurde jumpsuit.

Actrice AJ Cook laat op Instagram weten dat ze haar "crazy cats" gaat missen. In de serie speelde zij Jennifer Jareau.

En natuurlijk moet actrice Kirsten Vangsness ook afscheid nemen van alle spullen van Penelope Garcia, en dat zijn er nogal wat!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Criminal Minds-actrice wil hoger salaris

In januari werd bekend dat Criminal Minds na vijftien seizoenen zou stoppen. De serie over een eliteteam van de FBI werd voor het eerst uitgezonden in 2005. Wanneer het laatste seizoen in Nederland op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`