Entertainment

Khloé Kardashians ex heeft spijt van vreemdgaan

16 mei 2019 04:08 Aangepast: 16 mei 2019 07:22
Beeld © Getty Images

Lamar Odom, de ex-man van Khloé Kardashian, spreekt zich in zijn nieuwe boek Darkness to Light uit over zijn periode met de realityster. De twee waren 4 jaar getrouwd, maar bedrog van zijn kant en een hardnekkige coke verslaving deden het huwelijk uiteen spatten. Daarvan heeft Odom 'veel spijt', laat hij aan People Magazine weten.

"Ik zou willen dat ik een betere man geweest was"

"Ik zou willen dat ik een betere man geweest was. Het zit me tot op de dag van vandaag dwars, maar spijt is iets waar we mee moeten leren leven," aldus Lamar.

In het boek gaat hij in op zijn huwelijk met Khloé, wat als een sprookje begon. De twee trouwden een maand nadat ze elkaar ontmoet hadden en deelden hun liefdesgeluk met de wereld in hun eigen realityshow Khloé and Lamar, een spinoff van Keeping Up With The Kardashians. "Een tijd lang ging alles goed en was ik gelukkiger dan ooit. We waren een van Hollywood's beroemdste koppels en verdienden samen bakken met geld. Maar ik kon de dodelijke cocktail van aandacht krijgen, drugsgebruik, vreemdgaan en het minder worden van mijn carrière niet aan. Ik werd paranoïde en depressief, snoof me suf en neukte erop los. Als zij ernaar vroeg werd ik defensief en loog ik dat er niks aan de hand was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Khloé Kardashian niet bekend genoeg voor het MET Gala'

Hoewel ze uit elkaar gingen liet Khloé Lamar niet zitten toen hij na een overdosis drugs in het ziekenhuis werd opgenomen. Dag en nacht zat ze aan zijn bed om hem door deze donkere periode heen te slepen. "Haar liefde voor mij was onvoorwaardelijk. Ik hoop dat we ooit vrienden kunnen zijn. Ik mis de familie en zou heel graag weer contact met ze hebben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore