Entertainment

Prins William en Kate ontmoeten neefje voor het eerst

15 mei 2019 14:13
Beeld © Getty Images

Archie Harrison ontmoet zijn familie voor de eerste keer! Baby Sussex kwam oog in oog te staan met zijn oom en tante; prins William en Kate. Uiteraard waren zijn eigen ouders erbij om het mooie moment te beleven.

"Harry en Meghan hebben dit weekend genoten van hun eerste weekend als ouders en het vieren van moederdag"

Het kleine mannetje is inmiddels een weekje oud en heeft eindelijk kennisgemaakt met zijn oom en tante. Prins Harry en Meghan hebben hun wondertje afgelopen dinsdag voor het eerst aan prins William en Kate laten zien, meldt E! News. "Het was een privébezoek", bevestigt een woordvoerder van het koninklijke stel aan de nieuwsoutlet. Het Amerikaanse Page Six meldt dat de ontmoeting plaatsvond in Frogmore Cottage, de woning van Harry en Meghan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan vieren Moederdag met nieuwe foto van baby Archie

Het bezoek komt direct na de eerste moederdag voor het stel, die ze met zijn drietjes zouden hebben doorgebracht. "Harry en Meghan hebben dit weekend genoten van hun eerste weekend als ouders en het vieren van moederdag. Daarnaast hebben ze bezoek gehad van een aantal vrienden", ging de woordvoerder van het paleis verder. Prins William had hiervoor al aangegeven "enorm enthousiast" te zijn over het krijgen van een neefje en verwelkomde zijn broertje bij de "slaaptekort-samenleving." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore