Entertainment

Dochtertje Jennifer Lopez heeft gouden keeltje

14 mei 2019 13:00
Beeld © YouTube-kanaal Jennifer Lopez

Op YouTube deelt Jennifer Lopez een vlog waarin ze laat zien hoe ze zich voorbereidt op haar nieuwe tournee, maar kijkers letten maar op één ding: De dochter van de zangeres. Het blijkt namelijk dat Emme een gouden keeltje heeft, net als haar moeder.

"Ze zou eigenlijk het podium op moeten komen tijdens de tour"

In het filmpje is te zien hoe Jennifer Lopez aan het repeteren is voor haar nieuwe show It's My Party: The Live Celebration. Op een gegeven moment komt haar dochter langs bij een zangrepetitie en haar moeder zet haar voor het blok. "Zing eens dat nummer van Alicia Keys", zegt Jennifer tegen Emme. Het jonge meisje lijkt eventjes te twijfelen, maar gaat er daarna vol voor. En dan blijkt dat Emme het gouden keeltje van haar moeder en vader Marc Anthony heeft geërfd. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez vaste klant stripclubs

Een enigszins geëmotioneerde Jennifer geeft haar dochter een knuffel na afloop en de rest klapt uitbundig. "Ze zou eigenlijk het podium op moeten komen tijdens de tour", zegt de zangeres. "Zou je dat willen?" Emme lijkt een beetje ontdaan en haalt haar schouders op, maar reageert niet echt op de vraag. Het is dus maar de vraag of de elfjarige naast haar moeder zal verschijnen.

Emme is vanaf ongeveer de vierde minuut van de video te zien. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore