Entertainment

Estavana: Rafael is mijn grote liefde

12 mei 2019 17:04 Aangepast: 12 mei 2019 17:08
Beeld © ANP

Al meer dan drie jaar zijn ze samen en nog altijd zijn Rafael van der Vaart en Estavana Polman smoorverliefd op elkaar. "We zijn nog steeds samen, dus ik denk dat we het goed doen", doen de tortelduifjes nu een boekje open in Privé.

"Ik besef al te goed dat hij dit voor mij heeft gedaan"

Ondanks het grote leeftijdsverschil (hij is 36, zij 26), is hun relatie ijzersterk. "Ik ben natuurlijk pas 26, dus dit is voor mij allemaal nieuw. Eerder heb ik een relatie gehad, maar ik kan wel eerlijk zeggen dat Rafael mijn eerste grote liefde is", vertelt de handbalster aan weekblad Privé. Toch had ze wel even klamme handjes toen ze besloten samen te gaan wonen. "Dat was best spannend. Hij had het allemaal al een keer gedaan. Ik moest nog maar kijken hoe dat ging."

Ondanks dat het stel de afgelopen drie jaar ontzettend veel heeft meegemaakt zoals de verhuizing naar Denemarken en de geboorte van dochtertje Jesslynn, is Estavana blij met haar keuzes. "Als het goed is, is het goed", legt ze uit. "Ik ben blij dat Raf destijds de stap heeft gezet om naar Denemarken te verhuizen. Het is misschien niet de beste keus geweest voor zijn voetbalcarrière. Ik besef al te goed dat hij dit voor mij heeft gedaan.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis

Niet alleen in haar relatie is de Arnhemse gelukkig, ook haar sportcarrière gaat als een speer. Al verklapt ze wel tegenover het blad dat ze die op zou zeggen in het belang van haar dochter. Een tweede is dan ook van harte welkom, al moet ze daar nu nog even niet aan deken. "Dat Damián en onze dochter Jesslynn er nog een broertje of zusje bij krijgt, lijkt mij ook leuk", springt Rafael bij. "Als het niet zou lukken, dan leggen we ons daarbij neer, maar de wens is er zeer zeker wel.” Estavana: "Ik zit momenteel misschien wel in de beste vorm ooit van mijn carrière. Wat Raf ook aangeeft, de wens is er zeker en het is meer dan welkom.’’

Ze gaan dan ook niet roepen "over een paar jaar gaat het gebeuren", maar wachten rustig af. "Ik ben nog hartstikke jong, dus het komt allemaal goed", aldus de blondine.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis

Rafael en Estavana zijn sinds begin 2016 een setje. De voetballer was eerder getrouwd met Sylvie Meis. Met haar kreeg hij in 2006 zoontje Damián. Tussen 2013 en 2015 was de oud-Ajacied samen met Sabia Engizek, de ex van Rafaels voormalige teamgenoot bij Oranje Khalid Boulahrouz. Sabia was in 2013 zwanger, maar kreeg een miskraam. Inmiddels heeft hij het geluk gevonden bij Estavana.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore