Entertainment

Geordie Shore-Chloe en Sam uit elkaar

11 mei 2019 20:04 Aangepast: 11 mei 2019 20:19
Beeld © Instagram @chloegshore1

De 23-jarige Chloe Ferry en de 23-jarige Sam Gowland zijn uit elkaar, waarschijnlijk door ruzie over geldzaken. Chloe is populairder bij fans op sociale media en werd volgens The Sun gek van Sam, die alleen maar aan geld dacht.

"Sam werd jaloers"

Na zeventien maanden is de liefde over tussen de twee tortelduifjes. Ondanks dat Chloe beweert dat het paar zonder ruzie uit elkaar is gegaan, zeiden insiders dat ze genoeg had van ruzies over werk en geld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geordie Shore-ster Marnie is zwanger van eerste kind

Insiders vertellen aan The Sun: "Sam werd jaloers omdat de carrière van Chloe op gang kwam en dat hij niet zo populair was. Ze hadden steeds discussies over werk, hij wilde zoveel mogelijk geld verdienen en binnen twee jaar met pensioen gaan, dus was hij voortdurend op zoek naar manieren om hun relatie te monetariseren. Chloe is er gewoon ziek van geworden en is ermee gestopt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Nieuw seizoen Geordie Shore start vanavond

Chloe heeft op Instagram maar liefst 2 miljoen meer volgers dan Sam. Echter, een andere bron vertelde dat Sam de afgelopen 12 maanden meer verdiend heeft dan Chloe. Chloe schreef op social media: "Het doet me pijn om dit te zeggen, maar ik en Sam zijn onze eigen weg gegaan. We zijn nog steeds vrienden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pauly D is hand in hand gespot met deze Geordie Shore-ster

Het stel begon voor het eerst te daten in oktober 2017, nadat Sam beroemd werd in de serie realityshow Love Island van dat jaar, waarin hij kortstondig collega Georgia Harrison had gedatet. Sam ontmoette Chloe toen hij zich aansloot bij de cast van MTV reality-show Geordie Shore, en gingen samenwonen nadat ze afgelopen oktober een break-up ontkenden.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore