Entertainment

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen vierde kindje

10 mei 2019 18:15 Aangepast: 10 mei 2019 18:34
Beeld © ANP

Het werd vandaag door zus Kourtney Kardashian al aangekondigd dat de draagmoeder van het stel aan het bevallen is en nu bevestigt Kim dat het jongetje er is. Het is het vierde kindje van haar en haar man Kanye West.

Op Twitter laat Kim aan haar volgers weten dat het jongetje nu echt is geboren. "Hij is er en hij is perfect!", schrijft de reality-ster op haar account. Tijdens de aflevering van The Ellen Show waarin oma Kris te gast was, kwam Kourtney langs om aan te kondigen dat de draagmoeder aan het bevallen was. Ze had haar drie kinderen, Mason, Penelope en Reign, en de kinderen van haar zus, North, Saint en Chicago, meegenomen om hun oma te verrassen. 

Kim geeft een update over het kindje. "Hij is echt de tweeling van Chicago. Ik weet zeker dat hij nog behoorlijk zal veranderen, maar nu lijkt hij precies op haar", vertelt ze op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian helpt ex-gedetineerden met nieuwe start

Het is het vierde kindje voor Kim en Kanye en de tweede die via een draagmoeder ter aarde komt. De reality-ster heet in haar zwangerschappen problemen ervaren, wat haar eigen leven en dat van het ongeboren kind in gevaar bracht. Er is nog niets bekend over de naam van het nieuwste familielid. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore