Entertainment

Justin Bieber en Ed Sheeran brengen dé zomerhit uit

10 mei 2019 12:02
Beeld © Getty Images

De 28-jarige Ed Sheeran en de 25-jarige Justin Bieber hebben vandaag hun nieuwste plaat uitgebracht. Hun single I Don't Care gooit hoge ogen en belooft de zomerhit van 2019 te worden.

View this post on Instagram

10

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

De heren staan aan de top in de muziekwereld en in hun privéleven zijn de twee ook nog eens goede vrienden: het was onvermijdelijk dat Ed en Justin ooit samen een single zouden uitbrengen. De twee verliefde mannen - Ed is verloofd met zijn vriendin Cherry, terwijl Bieber is getrouwd met Hailey Baldwin - zingen met ‘I Don’t Care’ een vrolijke zomerhit over hoe ze zich gelukkig voelen, zo lang ze maar bij hun liefje zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber kondigt nieuwe single met Ed Sheeran aan

Het is niet de eerste samenwerking tussen de artiesten. Ed en Justin zaten al eerder samen rond de tafel, onder andere voor de monsterhit Love Yourself. Ed schreef dat nummer voor Justin, maar is zelf ook te horen op de track. De Canadees Justin heeft al vier jaar geen album uitgebracht, tot grote teleurstelling van vele fans. Gelukkig werd hun geduld beloond, want Bieber onthulde tijdens het Coachella-festival dat hij druk is met een nieuwe plaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber en Hailey Baldwin halen uit naar fans

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`