Entertainment

Monique Westenberg brengt ode aan hond op sterfdag

09 mei 2019 17:35
Beeld © Instagram @moniquenoell

Het is alweer een jaar geleden dat Monique Westenberg afscheid heeft genomen van haar hond Dunya. De vriendin van André Hazes heeft destijds haar pup in laten slapen, nadat ze 14,5 jaar oud werd.

Het grote verdriet gaat maar niet weg voor Monique. Op Instagram deelt ze een foto van haar hond Dunya, die precies een jaar geleden kwam te overlijden. "Doenie! Vandaag 1 jaar zonder jou", schrijft de blondine. "Mijn hart werd verscheurd en zal nooit meer hetzelfde zijn. Jij was mijn meisje, mijn wereld, mijn veiligheid. Ik mis je zó, mijn lievelingsziel!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes geeft bijzonder cadeau aan Monique

Precies een jaar geleden moet Monique vanaf haar vakantiebestemming Mexico een enorm moeilijke keuze maken. Ze liet Dunya inslapen en keek mee via een videogesprek. Destijds schreef de blondine op Instagram dat haar hart was gebroken en wilde bijna eerder naar huis vliegen. "Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken", maar het mocht niet zo zijn. Dunya "was op" en hoewel Monique er enorm tegenop keek, wilde ze "het niet langer rekken" voor zichzelf. 

View this post on Instagram

💔 Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag om 15:25 uur ingeslapen. Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken. Vandaag werd ik wakker gebeld. Mijn vader en moeder en de liefste oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Ik moest de beslissing nemen waar ik altijd zo tegenop keek, maar wilde het niet langer rekken voor mezelf. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was. Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed. Ik kan me nog een week voorbereiden op die lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden! Dankjewel mijn wereld voor jouw liefde hier op aarde. Dat je altijd naast me zal blijven lopen dat weet ik zeker ❤️💔

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes onthult hoe vaak hij en Monique seks hebben

Inmiddels is er een kinderboek verschenen over Dunya, waarbij de hond verder leeft in de hemel. Monique en André hebben ook nog hondje Gioia. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore