Entertainment

Ellen DeGeneres: 'Hoop dat ik voel wanneer ik moet stoppen'

09 mei 2019 13:17
Ellen DeGeneres Beeld © ANP

Ellen DeGeneres is nog niet van plan te stoppen met haar talkshow. Wel zegt ze te twijfelen over hoe lang ze nog door wil gaan met de show. "Ik hoop dat ik weet wanneer mensen me beu zijn en ik denk dat ik dat wel zal merken", vertelde DeGeneres op een door Netflix gehost evenement.

"Ik hoop dat ik weet wanneer mensen me beu zijn"
Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Ellen DeGeneres haalt ook uit naar Donald Trump

De vrouw van Ellen, Portia de Rossi, zou graag zien dat Ellen wat meer rust neemt. Ook om te genieten van haar leven. De broer van Ellen vindt het juist belangrijk dat zijn zus op televisie blijft, nu het Trump-tijdperk gaande is. "Hij is van mening dat het een belangrijke tijd is om op televisie te zijn, om een ander geluid uit te dragen", vertelt Ellen.

Ellen is ook bezig zich weer meer te focussen op stand-up comedy. Eind vorig jaar kwam ze, voor het eerst in vijftien jaar, weer met een stand-up special. 'Ellen DeGeneres: Relatable' werd in december op Netflix gelanceerd.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ellen denkt aan stoppen The Ellen DeGeneres Show

De wereldwijd geliefde alleskunner is leergierig en wil dan ook dingen doen die ze nog nooit gedaan heeft. "Ik zou wel documentaires willen maken", verklaart Ellen. Die plannen is ze inmiddels aan het ontwikkelen met productiehuis Warner Bros. "Ik vind heel veel dingen leuk", aldus DeGeneres.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore