Entertainment

Alle Disneyfilms onthuld die de komende 8 jaar uitkomen

08 mei 2019 18:30 Aangepast: 08 mei 2019 18:35
Beeld © Walt Disney Company

Er komen ongelooflijk veel Disneyfilms aan de komende acht jaar! Het goede nieuws is uitgelekt door een foto die rondgaat op Twitter, waarbij de data van fanfavorieten als Avatar, Frozen, Indiana Jones en Mulan bekend zijn gemaakt.

Het productieschema van Disney onthult dat er maar liefst drie nieuwe Star Wars-films, een Bob's Burgers-film én vier Avatar-films aan zitten te komen. Daarbij komt dat er nog onbekende Marvel-films op de lijst staan, waarvan wordt verwacht dat het ofwel prequels ofwel sequels zijn op Avengers: Endgame. Andere opvallende titels zijn: Indiana Jones, Kingsman, Maleficent, West Side Story en het eerder aangekondigde Mulan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Disney+ volgende zomer naar Nederland

Ook de releasedatum van Frozen 2 is nu bekend! Op 22 november dit jaar wordt het ijsspektakel uitgebracht in de bioscoop. Toy Story 4, Aladdin en The Lion King komen verspreid over dit jaar uit en daar is zelfs al beeld van. De populaire boekenserie Artemis Fowl krijgt ook een verfilming en die komt eind maart van volgend jaar uit. De soloversie van Cruella heeft ook al een vaste datum: 23 december 2020! Kortom, genoeg Disney-, Pixar- en Marvel-films om de komende acht jaar naar uit te kijken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Disney onthult eerste kus Aladdin en Jasmine in nieuwe trailer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore