Entertainment

Radio-collega's van Mattie & Marieke zetten vraagtekens bij relatie

07 mei 2019 11:39
Beeld © Instagram @mattiemarieke

Jeroen Kijk in de Vegte en Jan-Willem Roodbeen nemen op Instagram Mattie en Marieke op de hak. Net als hun radio-collega's hebben ze namelijk van de week op dezelfde plek vakantie gevierd, en daarom moeten ze nu even iets rechtzetten.

“Hoe harder je ontkent, des te harder je bevestigt"

“We moeten even iets rechtzetten", vertelt de radio-dj met een dikke knipoog op zijn Instagram. "Vorige week waren Jan-Willem en ik op vakantie. En we waren beiden in Amsterdam", als verwijzing naar Mattie en Marieke, die van de week samen op Bonaire waren. Maar volgens Jeroen en Jan-Willem is er écht niets aan de hand tussen hen. "Er zijn boze tongen die beweren iets anders”, zegt Jan-Willem. “Maar dat is niet waar.” 

Wel kunnen ze het niet laten nog een keer Mattie en Marieke erbij te halen: “Hoe harder je ontkent, des te harder je bevestigt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wietze over breuk Mattie: 'Dagen ben ik de deur niet uit geweest'

Denk je lekker even afscheid te nemen van je werk en je collega's voor een weekje rust, staat er opeens eentje als verrassing voor je neus! Dit overkwam onze eigen Marieke, die lekker aan het genieten was op Bonaire. Zonder dat ze het wist stond ineens Q-collega Mattie voor haar. Hun samenzijn zorgde dat de geruchtenmolen overuren draaide. Zelfs het team van Qmusic vroeg zich af of er écht geen speeksel was uitgedeeld. 

Maar hoewel de twee innig samen gespot zijn, beweert Marieke tegenover de camera van RTL Boulevard dat ze absoluut geen gevoelens heeft voor haar radiomaatje.  “Iedereen denkt dat we een setje zijn, maar ik moet iedereen teleurstellen: We zijn geen setje.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Domien doet boekje open over relatie Mattie en Marieke

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore