Entertainment

Woedende reacties op rijke dames in Steenrijk, Straatarm

07 mei 2019 07:32
Beeld © SBS6 Steenrijk, Straatarm 06-05-2019

De meest recente aflevering van Steenrijk, Straatarm deed weer flink wat stof opwaaien bij de kijkers. Vooral het rijke ‘stel’ valt absoluut niet in de smaak bij de kijkers thuis.

In deze aflevering zien we hoe Nynke en Marcia uit het chique Amsterdamse Oud-Zuid, ruilen met het gezin van Angeline. Zij is met haar twee dochters door een zware periode gegaan. De modeliefhebsters maakten zich niet geliefd bij de kijkers door hun manier van reageren op het budget waar Angelina normaliter van moet leven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Onsympathiek stel' reageert op uitzending Steenrijk, Straatarm

Het gezin verruilt hun woning, waar ze met veel plezier in wonen, in voor een luxe appartement in Amsterdam. Als Angeline het budget van 1800 euro in handen krijgt, wordt het haar allemaal wat teveel. “Het is teveel verschil, 75 euro of 1800 euro”. Toch troost ze zich met de gedachte dat hoewel ze niet veel geld hebben, ze wel elkaar hebben. Als Nynke en Marcia zien met hoeveel de twee het een week moeten uithouden, schateren ze het uit van het lachen. Al snel wordt een lijstje opgenoemd wat ze nu voor een weekje niet meer kunnen.

Angeline en haar dochters nemen het ervan en besluiten om in een restaurant te gaan lunchen. Een goede keus, want al snel zien ze niemand minder dan Dirk Zeelenberg. De acteur neemt zelfs even tijd om een praatje te maken met de drie dames. Op Twitter wordt met vol ongeloof gereageerd op de twee rijke dames. Zo worden ze arrogant genoemd en verbazen de kijkers zich over het feit dat ze het overgebleven geld in hun eigen zaak steken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Steenrijk, Straatarm zorgt voor gemengde reacties bij kijkers

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore