Entertainment

Jennifer Aniston: 'Ik heb geen tijd om te daten'

06 mei 2019 14:48 Aangepast: 06 mei 2019 16:56

Hoewel Jennifer Aniston vrijgezel is, staat ze niet ingeschreven op een datingsite. "Nee, daar heb ik echt nul tijd voor als ik eerlijk ben", zegt de actrice in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Harper's Bazaar. "Daten is niet een van mijn eerste prioriteiten."

"Daten is niet een van mijn eerste prioriteiten"

De 50-jarige actrice staat wel open voor een nieuwe vlam. "Als de liefde voor de deur staat dan wordt hij hartelijk verwelkomd", zegt Jennifer. De actrice, die eerder getrouwd was met Brad Pitt en Justin Theroux, heeft door haar scheidingen nog wel vertrouwen in de liefde. "Niets uit mijn verleden heeft ervoor gezorgd dat ik ben verhard of een schild of muur om me heen heb gebouwd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Aniston is weer helemaal terug in nieuwe Netflix-film

De actrice weet wel wat ze zoekt in een man. "Een gevoel voor humor. Een sterk gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen, aardigheid, vrijgevigheid en goede mensen om hem heen", somt Jennifer op. In het idee van één zielsverwant gelooft ze niet. "Ik denk dat we meerdere 'soulmates' hebben. Ik denk niet dat het er slechts eentje is. Ik denk dat we 'soulclusters' hebben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore