Entertainment

Ongelooflijk! Zo veel kilo is Patty Brard al kwijt

03 mei 2019 13:28
Beeld © Instagram @pattybrard

Patty Brard kan niet wachten om deze zomer met haar lichaam te pronken. De presentatrice is het afgelopen jaar flink wat overtollige kilo's verloren en heeft zichzelf weer helemaal gevonden. Inmiddels is er al bijna 40(!) kilo af, deelt La Brard trots op haar Instagram.

"Ik dacht laat ik voor de gein weer eens op de weegschaal gaan staan"

Patty Brard is op sociale media altijd eerlijk geweest over haar eeuwige strijd tegen de kilo's. Ook vandaag speelt de diva weer open kaart tegenover haar trouwe volgers. Op haar Instagram plaatst ze een foto van een wegschaal met daarop haar huidige gewicht. De teller geeft 60.2 kilo aan, schoon aan de haak. En dat betekent dat Patty in totaal al 38 kilo kwijt is. Wat een prestatie! "Ik dacht laat ik voor de gein weer eens op de weegschaal gaan staan", schrijft ze nonchalant bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Realityshow kostte Patty Brard relatie met haar dochter

De voormalig zangeres van Luv' onderging meer dan een jaar geleden een maagverkleining, en sindsdien zit ze lekkerder in haar (strakke) vel dan ooit tevoren. De tv-persoonlijkheid wilde nog één keer slank door het leven, en dat is haar gelukt!

Maar niet alleen haar uiterlijk heeft een enorme transformatie ondergaan. Ze voelt zich na de gastric bypass namelijk ook een veel positiever mens. "Het klinkt heel zweverig, maar het begint natuurlijk al met al het gif dat uit je lijf is", vertelde ze afgelopen najaar aan RTL Boulevard. "Ik drink niet meer... er is echt een bak suiker uit mijn lichaam gegaan. Sinds vier januari heb ik geen druppel alcohol meer gedropen. Ook ben ik in februari begonnen met ieder uur iets eten, mijn nieuwe levensstijl. Het voelt goed, daardoor heb ik een positievere uitstraling." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore