Entertainment

Man Teen Mom-Jenelle hangt gevangenisstraf boven hoofd

03 mei 2019 12:09
Beeld © Getty Images

De man van Teen Mom 2-ster Jenelle Evans, David Eason, zou naar verluidt opzettelijk haar hond hebben neergeschoten en gedood. Het nieuws schokte velen. Hij kan een gevangenisstraf krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

"Gelukkig hebben de kinderen hem de hond niet zien neerschieten"

In de staat North Carolina waar het koppel woont is een onderzoek gestart naar beschuldigingen van dierenmishandeling in verband met het incident met de hond van Jenelle, volgens een verklaring van de politie. Als hij wordt gearresteerd, kan hij de bak ingaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man Teen Mom-Jenelle toont beelden dood puppy

Jenelle vertelde Us Weekly dat David haar Franse bulldog Nugget heeft vermoord omdat het huisdier snauwde bij hun 2-jarige dochter Ensley. David zou de hond hebben meegenomen naar het bos en daar hebben neergeschoten. Volgens de wet van North Carolina is een persoon die met opzet een dier heeft gedood, schuldig aan een misdrijf van klasse 1. Er hangt je dan een maximumstraf van 120 dagen in de gevangenis boven het hoofd. Als wordt vastgesteld dat er kwaadwillende bedoelingen zijn geweest bij het doden, wordt het misdrijf een klasse H-misdrijf, waarbij een maximale straf van 25 maanden achter de tralies kan horen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle staat stil bij vermoorde puppy

De 27-jarige Jenelle, die om Nugget's verlies rouwde op Instagram, vertelde E! Nieuws woensdag dat ze sindsdien het huis van het gezin heeft verlaten om weg te komen van David en overweegt te scheiden van haar man, met wie ze bijna twee jaar getrouwd is. Ze zei ook: "Gelukkig hebben de kinderen hem de hond niet zien neerschieten, ze zijn nog steeds bij mij. Ik overweeg heel dringend om hem hiertegen te vervolgen." Jenelle vertelde Us Weekly dat haar kinderen Kaiser en Ensley binnen waren en net klaar waren met spelen toen David de hond doodde, terwijl zijn 11-jarige dochter Maryssa onmiddellijk naar haar slaapkamer ging en zich niet meer liet zien tot de volgende dag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG! Echtgenoot Teen Mom-Jenelle maakt haar puppy af

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore