Entertainment

La Casa de Papel verrast fans met nieuwe trailer

03 mei 2019 09:26 Aangepast: 03 mei 2019 11:10
Beeld © Netflix

Het kan voor fans van de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel niet snel genoeg negentien juli zijn. Dan begint namelijk het langverwachte derde seizoen van de populaire serie. De verwachtingen zijn hoog gespannen, maar liefhebbers van de serie worden alvast beloond met een gloednieuwe trailer. 

In de eerste twee seizoenen volgen we een 'professor' die met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wil plegen. De buit? Een dikke 2,4 miljard euro. De groep zet alles op alles om het geld binnen te halen, maar onderweg krijgen ze te maken met de nodige complicaties...

In deze nieuwe teaser herinneren de makers ons er nogmaals aan wat de groep ook alweer met al het geld wilde doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Nieuwe details seizoen 3 La casa de papel uitgelekt

De finale van het bloedstollende tweede seizoen deed vermoeden dat een derde seizoen uitgesloten zou zijn. Maar gelukkig voor alle fans kondigde Netflix tóch aan dat er een derde seizoen op de planning stond. En dat terwijl de laatste aflevering van seizoen twee liet zien dat de overvallers doorgingen met hun leven. 

In de video die we eind 2018 te zien kregen was ook Pedro Alonso te zien, die de rol van de beruchte Berlin speelde de eerste twee seizoenen. Zijn verschijning zorgde op social media voor flink wat vraagtekens. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Netflix komt na La Casa de Papel met nóg vijf Spaanse series

La Casa de Papel is de populairste niet-Engelstalige serie wereldwijd van Netflix. In mei 2017 debuteerde de serie op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Die verscheen in december van datzelfde jaar wereldwijd op de streamingdienst. Het tweede deel werd vorig jaar gepubliceerd.

Het derde seizoen van de serie is vanaf negentien juli te zien op Netflix. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore