Entertainment

Temptation-Laura: 'Ik ben inderdaad best wel nymfomaan'

03 mei 2019 11:15
Beeld © RTL/Temptation Island

In de nieuwste Temptation Gossip vertelt Laura openhartig over hoe ze in het echte leven is. En daar hoort haar ex-vriend Roger natuurlijk ook bij, die vorige week nog zei dat zijn Vlaamse ex "best wel een seksbeest is." Als Olcay vraagt of dit waar is, kan Laura niet anders dan het bevestigen.

"Ja, ik hou er wel van. Ik ben best wel een nymfomaan"

Olcay ging op bezoek bij de omstreden Laura. In de show wordt ze een beetje neergezet als de saaie, dus komt de Gossip-presentatrice verhaal halen. Waarom wilde bijvoorbeeld niemand met haar op de dreamdate? "Zulke dingen weet ik natuurlijk niet", vertelt Laura. "Ik had ook gewoon zoiets van: als je daar zit met je vriend en je bent op dreamdate, dan kan dat wel leuk zijn. Maar ik wil gewoon mn vriend terugzien."

Gaetan en Jietse wilden allebei niet met haar weg. "Het maakt niet uit met wie ik ga", legt ze uit. "We hadden wel een gesprek onderling gehad met wie iedereen ging en iedereen had zijn voorkeur gegeven. En ik was nog niet op date geweest met Gaetan, dus ik had zoiets van: dan neem ik hem wel mee. Ik wist natuurlijk niet dat hij zo over mij sprak.” Verleider Jietse wil al helemaal niet op date met de blondine. "Dat wil je natuurlijk niet, he." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Laura en Roger zetten punt achter relatie

Olcay confronteert Laura ook met de beschuldigingen dat ze wel erg saai is tijdens het programma. “Het is niet zo dat als je niet elke avond feest en drinkt je dan direct saai bent. Maar het is niet hoe ik echt ben", vertelt ze openhartig. Door haar optreden in de show krijgt ze nu heel veel kritiek over zich heen. “Als het echt van die kleine dingetjes zijn, dan zet ik me eroverheen. Ik ga me niet gek laten maken. Maar als het dan wordt uitvergroot in de media, dat vind ik echt niet nodig.”

Volgens Laura is het vooral op het internet dat ze veel negativiteit ziet over haarzelf. Maar niet alles is slecht. “Om sommige memes kan ik nog wel lachen. Maar als het dan echt verder gaat met scheldwoorden, op het internet en met je naam erbij, dat is ook gewoon een beetje dom van mensen." Het blijft ook niet alleen op het wereldwijde web. "Het gebeurt wel dat ik op straat word nageroepen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Roger: 'Laura is best wel een seksbeest'

"Laatst heb ik een voorval gehad waarbij iemand naar me toe kwam op de fiets", vertelt de blondine. "Ik was aan het wachten op rood licht. En die persoon heeft mijn achterwiel onderuit gestampt en toen ben ik gevallen met mijn fiets. En die heeft dan echt nare dingen geroepen. Ik heb gewoon gezorgd dat ik zo snel mogelijk opstapte en ben snel naar huis gefietst." Het heftige verhaal heeft veel indruk op haar gemaakt. "Ergens heb ik wel zoiets van: dit gaat waarschijnlijk altijd zo blijven. En dat vind ik wel spijtig."

Over Roger wil ze ook wel een boekje opendoen. Haar ex-vriend vertelde in de vorige Gossip dat Laura best wel een wilde in bed is. "Ja, ik hou er wel van. Ik ben best wel een nymfomaan", vertelt ze aan Olcay. Ze kwam haar ex-vriend ooit tegen met uitgaan. "Toen ik Roger zag was ik gelijk onder de indruk." Maar hoe leuk ze het ook vindt om het bed in te duiken met hem, ze staat wel open voor een nieuwe relatie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore