Entertainment

Britse royals vieren verjaardag Charlotte met nieuwe foto's

02 mei 2019 12:00
Beeld © Instagram @kensingtonroyal

Het dochtertje van Kate en William is vier jaar geworden en dat wordt gevierd met nieuwe foto's, gemaakt door de Hertogin zelf. Traditiegetrouw zijn de foto's gemaakt door Kate op het erfgoed waar ze wonen. Het jonge prinsesje rent rond in de tuin van hun huis in Norfolk.

"De Hertog en Hertogin van Cambridge delen graag deze afbeeldingen van prinses Charlotte zo vlak voor haar vierde verjaardag"

Prinses Charlotte is vier jaar oud en Kate heeft haar vlak voor haar verjaardag vastgelegd. De foto's van de kleine meid zijn in de achtertuin van hun landhuis in Norfolk gemaakt, waar ze aan het rondrennen is. Zo krijgen we een mooie blik in het leven van de prinses, die met een grijze trui door de tuin aan het ravotten is met een bloemetje. De prinses, die de bijnaam Lottie zou hebben, viert haar grote dag op 2 mei. Het is onbekend hoe de familie het gaat vieren, maar een stukje taart zal er wel in zitten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste verjaardag prins Louis gevierd met nieuwe foto's

"Dank jullie wel voor de lieve berichten over prinses Charlottes vierde verjaardag", schrijft het koninklijke stel bij de foto's. "De Hertog en Hertogin van Cambridge delen graag deze drie afbeeldingen van prinses Charlotte zo vlak voor haar vierde verjaardag. De foto's zijn in april door de Hertogin gemaakt bij Kensington Palace en hun huis in Norfolk." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verhuizen Harry en Meghan écht naar Afrika?

De oom en tante van Charlotte feliciteren haar ook onder de foto's. "Happy Birthday Charlotte!", schrijven Harry en Meghan. "Heel veel liefde, H en M xo."

De Britse royals hebben het maar druk met al die verjaardagen. Prins Louis vierde laatst zijn eerste jaar op deze planeet, waarvan ook foto's zijn gemaakt door zijn moeder. Kort daarvoor behaalde koningin Elizabeth de mijlpaal van 93 jaar. Daar komt nog bij dat er binnenkort nog iemand gevierd moet worden, want het telg van Meghan en Harry wordt binnenkort verwacht. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore