Entertainment

Man Teen Mom-Jenelle toont beelden dood puppy

02 mei 2019 08:24 Aangepast: 02 mei 2019 08:27
Beeld © Getty Images

Het kwam gisteren naar buiten dat David Eason, de man van Jenelle Evans, de puppy van zijn vrouw had gedood. De reden hiervoor zou zijn dat de hond een gevaar zou vormen voor zijn dochtertje Ensley. Na bakken met kritiek toont David de beelden die tot het ontzettend trieste nieuws hebben geleid.

"Hij nam de pup gewoon mee en schoot haar dood in het bos, een paar meter van ons huis af"

De Franse Bulldog pup zou hebben gebeten in het gezicht van zijn dochtertje, dat is de reden die David geeft voor het doden van zijn eigen hondje Nugget. In de clip die hij heeft vrijgegeven zie je hoe Ensley een kusje wil geven aan het beest. "Het maakt me niet welk dier mijn baby in het gezicht bijt…", verklaart de Teen Mom-ster. "Of het nou jouw hond is of die van mij, een hond is een hond en ik doe wat ik moet doen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle staat stil bij vermoorde puppy

“Het enige wat ik belangrijk vind is mijn gezin beschermen, dat is mijn levensmissie", gaat David verder. "Sommige mensen zijn het waard om voor te moorden of te sterven en mijn familie betekent zoveel voor me. Je kunt me haten, maar dit was niet de eerste keer dat de hond agressief werd tegen Ensley. De enige persoon die kan beoordelen of een beest een bedreiging vormt voor MIJN KIND ben IK.”

Op Instagram neemt Jenelle het op voor het hondje. De Teen Mom plaatst een foto van een artikel met de kop: "Jenelle Evans overweegt scheiding nadat David Eason haar hond doodt." In het gedeelde stuk geeft ze ook een interview. "David doodde mijn hondje Nugget, omdat hij doordraaide tegen mijn tweejarige dochter, Ensley", verklaart ze. "Hij pikt dat niet en dat is zijn overtuiging. Hij nam de pup gewoon mee en schoot haar dood in het bos, een paar meter van ons huis af." De twee zouden elkaar momenteel niet spreken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG! Echtgenoot Teen Mom-Jenelle maakt haar puppy af

Ook heeft Jenelle in de tussentijd een eerbetoon geplaatst. “Nugget… Ik huil elke dag", schrijft ze op Instagram. "Ik hou zoveel van je en het spijt me zo. Ik ben sprakeloos. Je was mijn side kick en wist precies wanneer ik me slecht voelde en kwam dan met me knuffelen. Je had nog veel te leren en te groeien. Elke dag als ik wakker wordt, ben je er niet. Als ik thuis ben, ben je er niet. Je bent voor altijd weg en komt nooit meer terug.” 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore