Entertainment

Teen Mom-Jenelle staat stil bij vermoorde puppy

01 mei 2019 20:58
Beeld © Instagram: @j_evans1219

Jenelle, bekend van het programma Teen Mom, staat op Instagram stil bij haar vermoorde puppy, Nugget. Radar Online meldde eerder al dat haar echtgenoot hun Franse Bulldog heeft vermoord.

"Ik huil elke dag"

Op Instagram deelt Jenelle een foto van haar met het hondje en schrijft erbij: “Nugget… Ik huil elke dag. Ik hou zoveel van je en het spijt me zo. Ik ben sprakeloos. Je was mijn side kick en wist precies wanneer ik me slecht voelde en kwam dan met me knuffelen.” Het is een heftige gebeurtenis voor het gezin van Jenelle. David Eason, haar man, zou het hondje hebben omgebracht omdat het “doordraaide.” “Je had nog veel te leren en te groeien. Elke dag als ik wakker wordt, ben je er niet. Als ik thuis ben, ben je er niet. Je bent voor altijd weg en komt nooit meer terug.” vervolgt Jenelle

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG! Echtgenoot Teen Mom-Jenelle maakt haar puppy af

Volgens bronnen van E! News ging Nugget "tekeer" tegen Jenelle en Davids tweejarige dochtertje Ensley. "Gelukkig gebeurde het niet in het bijzijn van de kinderen", gaat de bron verder. "Jenelle is al de hele dag radeloos door het nieuws."

Jenelle en David hebben de pup maar al te vaak op de foto gezet en met hun volgers gedeeld. De laatste keer gebeurde dat op 1 april, waarbij Nugget te zien was in een schommel in een speeltuin. Het stel introduceerde de Franse Bulldog in de zomer van 2018 met een aantal foto's. David staat bekend om zijn voorliefde voor wapens en deelt zijn mening over zelfbescherming vaak op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Tyler brengt ode aan zijn vrouw Catelynn

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore