Entertainment

Dit zijn de eerste beelden van Ex On The Beach All Stars

01 mei 2019 16:45 Aangepast: 01 mei 2019 16:49
Beeld © MTV

De dag waar iedereen op zit te wachten komt steeds dichterbij! Het vijfde en heetste seizoen van Ex On The Beach Double Dutch gaat op 19 mei van start en de eerste, heftige beelden zijn er.

Het spectaculaire jubileumseizoen van EOTB is aanstaande zondag 19 mei op MTV te zien. En dat belooft een explosie aan drama, liefde en seks te worden. Zeker als je de eerste trailer van dit All Star-seizoen ziet. De publiekslievelingen Sharon en Esmee, Harrie, Alisa, Lisa, Wayne, Yasmine, Roy en Renan feesten er weer op los. 

De vijfde verjaardag van het programma is grootser dan ooit tevoren. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug als All Stars. Op een paradijselijk eiland gaan ze op zoek naar een zomer vol liefde, gefeest, dates en geflirt. In combinatie met zon, zee en strand moet dit de perfecte vakantie worden met veel romances. Maar de tablet of terror gaat daar een stokje voor steken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lisa zet nieuwe seizoen Ex on the Beach in vuur en vlam

Met zulke extreme kandidaten kunnen er alleen maar nog extremere exen uit het water komen lopen. Het ex-plosieve nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is vanaf 19 mei te zien op MTV. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore