Entertainment

OMG! Echtgenoot Teen Mom-Jenelle maakt haar puppy af

01 mei 2019 11:49 Aangepast: 01 mei 2019 11:53
Beeld © Instagram @j_evans1219

Uit een 911-belletje blijkt dat Jenelle Evans' echtgenoot haar Franse Bulldog puppy Nugget heeft vermoord, meldt Radar Online. David Eason, Jenelles man, zou het hebben gedaan omdat het beest "doordraaide."

"Jenelle is al de hele dag radeloos door het nieuws"

Volgens bronnen van E! News ging Nugget "tekeer" tegen Jenelle en Davids tweejarige dochtertje Ensley. "Gelukkig gebeurde het niet in het bijzijn van de kinderen", gaat de bron verder. "Jenelle is al de hele dag radeloos door het nieuws." Allebei de reality-sterren hebben nog niet gereageerd op het nieuws, maar Jenelle deelt in haar Instagram Story wel dat ze zielige muziek aan het luisteren is. 

Ook op andere sociale media deelt ze dat ze niet bij zinnen is. Op Facebook veranderde ze op dinsdagmiddag haar status naar "Jenelle Evans is gebroken." David deelde op Instagram ook een aantal beelden. Eentje was een foto van iemand met een geweer. Later kwamen er filmpjes van een zelfgemaakte oven met kolen en betonblokken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Tyler brengt ode aan zijn vrouw Catelynn

Jenelle en David hebben de pup maar al te vaak op de foto gezet en met hun volgers gedeeld. De laatste keer gebeurde dat op 1 april, waarbij Nugget te zien was in een schommel in een speeltuin. Het stel introduceerde de Franse Bulldog in de zomer van 2018 met een aantal foto's. 

David staat ook bekend om zijn voorliefde voor wapens en deelt zijn mening over zelfbescherming vaak op Instagram. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore