Entertainment

Ronnie Flex ontkent EOTB-Nikki zwanger te hebben gemaakt

30 april 2019 20:38 Aangepast: 30 april 2019 20:38

Tijdens de uitzending van 6 Inside van vanavond werd gezegd dat Nikki Ros zwanger zou zijn van Ronnie Flex. De oud-deelneemster van Ex On The Beach is al 19 weken zwanger te zijn van een zoontje. "Het is grote onzin", meldt de rapper weten via zijn management aan RTL Boulevard.

"Als er sprake was van een zwangerschap, dan had Ronnie dat in de afgelopen maanden moeten horen van haar en dat is zeker niet gebeurd"

Nikki Ros van Ex on The Beach beweert 19 weken in verwachting te zijn van Ronnie Flex, vertelt zij zojuist in 6 Inside. De oud Ex on The Beach-deelneemster is in verwachting van een zoontje. RTL Boulevard heeft gebeld met het management van Ronnie en die laat weten dat de rapper het nieuwe "grote onzin" noemt en dat het "uit de lucht" is komen vallen. "Als er sprake was van een zwangerschap, dan had Ronnie dat in de afgelopen maanden moeten horen van haar en dat is zeker niet gebeurd", aldus het management. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Organisatie reageert op uitbarstingen Ronnie Flex en Lil' Kleine

Bij 6 Inside liet Nikki het volgende weten: "Het was schrikken aan het begin, maar nu ben ik heel blij." De EOTB-ster heeft zelf de tip gegeven aan het programma, meldt Albert Verlinde. "We zagen en spraken elkaar veel", zou Nikki verteld hebben. Bovendien zou ze het nieuws aan de rapper hebben verteld, maar "hij zegt er niet veel op." Inmiddels ontploft haar Instagram door alle reacties. "Ik heb ook geen zin in gedoe, we zijn nu gewoon goed met elkaar. Ik wil ook niet dat het van mij komt", legt ze uit. Vandaar dat ze ook niet live heeft gereageerd in 6 Inside. "Maar het is wel zo." 

Ronnie kreeg al een baby met DJ Wef. Inmiddels is Nori een paar maanden oud. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore