Entertainment

Cynthia Nixon bekritiseert Sex And The City

30 april 2019 04:57 Aangepast: 30 april 2019 08:04
Beeld © Getty Images

De razend populaire jaren serie Sex And The City zou volgens Cynthia Nixon, die de rol advocate Miranda Hobbs speelde, nu nooit meer zo gemaakt kunnen worden. Dat liet de actrice, die tegenwoordig carrière maakt in de politiek, weten in een interview met Indie Wire.

"SATC was zeker een feministische show, maar er zaten wel wat missers in"

"Nu zouden we nooit allemaal wit zijn. Daarbij draaide het ook wel veel om geld allemaal, als ik zo terugkijk. Dat vond ik toen ook al best lastig. Mijn tv-echtgenoot Steve kwam nog het dichtst bij dat wat we 'the working class' noemen. Ook denk ik dat we er nu niet zo uit zouden zien als dat wij deden. Het moest allemaal perfect zijn en natuurlijk hoorde dat ook bij het fantasie element dat de show had, maar ik denk dat er veel manieren zijn waarop mensen visueel aantrekkelijk kunnen zijn zonder perfectie," aldus Cynthia.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Vervolg Sex and the City in de maak

"SATC was zeker een feministische show, maar er zaten wel wat missers in. Het waren allemaal witte vrouwen, die genoeg te besteden hadden, maar ondertussen hard moesten vechten om erkend te worden. En dat allemaal in een New Yorkse bubbel."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore