Entertainment

Dit zijn de finalisten van De Mol België

29 april 2019 16:46
Beeld © VIER/De Mol België

Het was een zinderende halve finale voor de Belgische variant van Wie is de Mol? Het kostte Joeri uiteindelijk zijn ticket naar de finale. En dat betekent dat Elisabet, Axel en Bas tegen elkaar moeten strijden aanstaande zondag.

De fanatieke spelers Joeri, Axel, Bas en Elisabet vochten om een plek in de felbegeerde finale. Helaas mocht het niet zo zijn voor de Limburgse lasser Joeri. Hij kreeg de rode duim te zien, waardoor hij zijn koffers kon pakken. Dit kwam na een spelletje 'zwarte piet trekken', waarbij Bas een vrijstelling voor de finale behaalde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De Mol België levert explosieve eliminatie

Het was een spannende aflevering, waarbij weer weinig onthuld werd over wie de Mol is. De vier kandidaten werden verdeeld in duo's. Het ging er heftig aan toe tussen Bas en Elisabet, maar voor Axel en Joeri verliep het spel vrij soepel. Als er goed gekeken wordt naar het hele seizoen zou het logisch zijn als Bas de Mol is, aangezien hij nauwelijks zichtbare streken heeft uitgehaald én heel fanatiek overkwam. Bovendien werden Elisabet en Axel vaak naar voren geschoven als verdachten, maar zoals we weten van het programma is niets wat het lijkt. 

Intussen is er ook een megapot bij elkaar verzameld van veertigduizend euro. En met nog een aflevering te gaan, kan dit alleen maar hoger worden. Spoedarts Elisabet, piloot Axel of headhunter Bas gaat er volgende week zondag vandoor met het prijzengeld. Het is een behoorlijk hoog bedrag, zeker als je het vergelijkt met de winst van vorig jaar. Toen ging Lloyd er namelijk vandoor met 27.665 euro.

De finale van De Mol België is aanstaande zondag te zien op het Vlaamse kanaal VIER. Op de site van de zender kunnen alle afleveringen teruggekeken worden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`