Entertainment

Woedende Lil’ Kleine gooit microfoon publiek in

29 april 2019 14:18 Aangepast: 29 april 2019 16:53
Beeld © ANP

Koningsdag was niet bepaald een feestje voor Lil’ Kleine. Op onder meer Dumpert gaat een filmpje rond waarin te zien is hoe de rapper woedend zijn optreden staakt en zelfs zijn microfoon het publiek in gooit.

"Ik sta hier 30 seconden en heb 15.000 euro verdiend"

Het filmpje toont hoe Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, boos bij de dj staat. Daarna pakt hij zijn microfoon van de grond en wil hij klaarblijkelijk iets zeggen. Vervolgens gooit hij de microfoon richting het publiek, een actie die veel gejuich oplevert. Hij richt zich weer tot de dj, pakt een champagnefles van de booth en gooit dit woedend op de grond. Toch lijkt hij niet boos te zijn op het publiek en bedankt hij ze zelfs met een buiging. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Groots aandenken: Lil' Kleine geeft Rolexen cadeau

Als hij zich weer omdraait richting de dj wordt, doormiddel van twee middelvingers, duidelijk dat daar enige onenigheid zit. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Naar verluidt zou de organisatie zijn optreden hebben verplaatst waardoor de rapper later moest beginnen dan gepland. Ook wilde hij langer door. De organisatie besloot om zijn geluid uit te zetten. Hier was Lil’ Kleine het niet mee eens. Het management was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. De beelden zie je hier.

Het is overigens niet de eerste keer dat de rapper vroegtijdig een podium verlaat. Eerder vertrok hij al na 30 seconden, omdat hij een bierdouche over zich heen kreeg. Hij vertelde toen op het podium: "Ik sta hier 30 seconden en heb 15.000 euro verdiend", om vervolgens te vertrekken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine toont 'dolfijnenhel' op Bali

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore