Entertainment

Een dag met een traan voor Monique Westenberg

29 april 2019 16:10
Beeld © Instagram @moniquenoell

Het is een emotionele dag voor Monique Westenberg, de wederhelft van André Hazes. Vandaag was haar allerliefste ‘pinda mama’ Maria jarig geweest. Gelukkig kan ze rekenen op veel steun van haar trouwe volgers.

"Zal je daar ook een feestje hebben, met lieve mensen en gezelligheid?”

In december 2018 overleed Maria, de naar eigen zeggen tweede moeder van Monique. Vandaag zou ze eigenlijk weer een jaartje ouder zijn geworden, maar het mocht helaas niet zo zijn. Om deze ontroerende dag een beetje beter te kunnen bevatten eert Monique haar stiefmoeder op Instagram met een schattige foto samen met haar zoontje, André Junior.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg nog altijd in diepe rouw

“Zal je daar vandaag ook op de tafels staan, met je vinger in de lucht? Zal je daar ook een feestje hebben, met lieve mensen en gezelligheid?”, vraagt ze zich af. Monique denkt nog altijd elke minuut van de dag aan haar en heeft het iedere dag nog moeilijk met het verlies. Op deze dag zelfs nog iets meer. “Meer aan je denken dan dat ik al doe is bijna onmogelijk, maar vandaag doe ik dat toch wel om jouw geboortedag te herinneren”, spreekt ze vanuit haar hart. “Ik hou van jou mijn pinda mama. Voor altijd! Ik mis je.”

Haar volgers reageren vol begrip onder de post. Zo schrijft Nicolette van Dam: “Groot gemis. Sterkte” en laat Ellemieke Vermolen een hartje achter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Monique Westenberg: 'Ik ben blij dat 2018 voorbij is'

In 2017 werd er lymfeklierkanker bij Maria geconstateerd. De familie hoopte dat ze na een lange ziekenhuisopname van negen weken weer naar huis kon, maar haar hart bleek te zwak en ze overleed in december van vorig jaar.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore