Entertainment

Hoera! Prins William en Kate Middleton 8 jaar getrouwd

29 april 2019 12:08
Beeld © Getty Images

De vlag hangt vandaag uit op Kensington Palace. Het is acht jaar geleden dat prins William en Kate Middleton in het huwelijksbootje stapten.

William en Kate trouwden op 29 april 2011 in Westminster Abbey in Londen. Voor het trouwfeestje waren er zo'n 600.000 mensen op de been om een glimp van het stel op te vangen. Er wordt geschat dat er zo'n 2 miljard mensen de huwelijksvoltrekking via de televisie hebben gevolgd. Het gebeurt natuurlijk ook niet elke dag dat een toekomstige koning het jawoord geeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

‘Prins William heeft Kate bedrogen tijdens zwangerschap’

Tijdens de grote dag van William en Kate was er niet alleen oog voor hen, maar ook voor hun familie. Zo waren er ook veel ogen gericht op Pippa, de zus van Kate. In haar witte japon stal ze de show.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland

En dan was er nog dat kleine meisje die tijdens de balkonscène zorgde voor een hilarisch moment. Ze keek namelijk enorm chagrijnig naar de menigte en leek zich helemaal niet te vermaken. Dat kleine meisje is Grace van Cutsem, een peetdochter van prins William.

Tijdens de bruiloft was Grace drie jaar oud. Dit jaar wordt de kleine diva alweer twaalf. Zo ziet ze er nu uit:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins William maakt zelf de staartjes bij prinses Charlotte

Ondertussen is het acht jaar later en is het leven van de hertog en hertogin van Cambridge behoorlijk anders. In 2013 werden ze ouders van prins George en in 2015 kwam daar prinses Charlotte bij. Prins Louis werd vorig jaar geboren, afgelopen dinsdag werd hij een jaar oud.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore