Entertainment

Kijkers TV Kantine vol lof over Alain Clark als RuPaul

28 april 2019 12:58
Beeld © RTL / De TV Kantine

De leukste kantine van Nederland kleurde gisteren niet oranje, maar roze! Speciaal voor de verjaardag van Willem-Alexander brachten Carlo en Irene een hommage aan de koning met een heuse Queen-special. Ook RuPaul's Drag Race kwam aan bod, maar wie o wie waren toch die diva's?

In de TV Kantine-versie van de populaire Amerikaanse talentenjacht maakten RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker hun opwachting als travestiet. Onder de naam Roberta Heart, Beaulalalinda en Herma Michelin verpletterden de dames de juryleden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Robert ten Brink te zien als Drag Queen in TV Kantine

Op Twitter werd er volop gelachen om de geweldige persiflages. Vooral het feit dat alle drie de presentatoren zich vol overgave in de race stortte, zorgde voor positieve feedback. Maar naast de drie kandidaten was er nóg iemand die uren bij de visagie heeft doorgebracht om er als een echte lady uit te zien. Miss RuPaul herself, oftewel: Alain Clark!

Lange tijd bleeft het onduidelijk wie de dame in kwestie was, maar aan het einde van het programma onthulde Irene dan toch wie er schuil ging onder al die lagen make-up. "Jeetje, wat ben jij vrouwelijk. Dit heb je vaker gedaan”, grapte ze toen Alain zijn pruik afdeed. Maar daar is volgens de zanger niets van waar. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Fo Shizzle: Nikkie de Jager slaat de handen ineen met Snoop Dogg

Ook Nikkie de Jager, beter bekend als YouTube-legende NikkieTutorials maakte haar opwachting in de aflevering als één van de juryleden. En haar acte de présence bleef niet onopgemerkt. Zo reageerde Michelle Visage, wie te zien is in de echte versie van de talenjacht, dat ze Nikkie dolgraag wil hebben als gast in haar tour. Waarop de make-up liefhebber reageert: "Pardon me, terwijl ik flauwval!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het wordt Beau allemaal teveel in Five Days Inside

Bekijk de aflevering van gisteravond hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore