Entertainment

Wauw! Irene Moors en Máxima hadden zusjes kunnen zijn

26 april 2019 08:41 Aangepast: 26 april 2019 10:42
Beeld © Instagram @irene_moors

Ook de leukste kantine van Nederland kleurt oranje aanstaande zaterdag. Op Instagram geeft Irene Moors alvast een klein tipje van de sluier over wat er te wachten staat. En het wordt een royale uitzending vol queens...

"Je kan zó als stand-in voor haar gaan werken"
Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Net echt: TV Kantine doet A Star Is Born

"Ook koningin Maxima kijkt morgen, Koningsdag, naar de TV Kantine!", dolt de blondine onder een kiekje van zichzelf. Of is het toch onze royal die op haar Instagram verschijnt? De gelijkenissen zijn fenomenaal en haar volgers zijn dan ook onder de indruk. "O, je BÉNT het helemáál", schrijft iemand. "Je kan zó als stand-in voor haar gaan werken." Iemand anders reageert: "Wow! Jullie zouden zomaar zusjes kunnen zijn."  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe persiflages in De TV Kantine

In een andere teaser op het account van Carlo is ook te zien dat de beroemde televisieserie RuPaul's Drag Race,  een Amerikaans talentenjacht voor drag queens, naar Nederland komt. En niemand minder dan Robert ten Brink, Herman den Blijker en onze eigen Beau van Erven Dorens moeten eraan geloven. "De kantine kleurt niet oranje, maar roze”, vertelt Carlo aan De Telegraaf. "In de vijfde aflevering van dit seizoen doen we een Queen-special rond de wereldberoemde, Amerikaanse dragqueen RuPaul. Wie háár speelt, dat verklappen we pas aan het einde van de aflevering. Ik wed dat niemand het ziet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen De TV Kantine trapt af met speciale aflevering

Ook Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials zit aanstaande zaterdag in de show, als jury. De talentenjacht is de rode draad in het programma. "Maar in een Queen-special mag natuurlijk ook Freddie Mercury niet ontbreken", verklapt hij.

De nieuwe aflevering van De TV Kantine is zaterdag om 22:00 te zien bij RTL 4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore