Entertainment

Denise Richards verbiedt dochters kijken Wild Things

26 april 2019 03:26 Aangepast: 26 april 2019 08:01
Beeld © ANP

Denise Richards werd er wereldberoemd mee, maar als het aan haar ligt zullen haar dochters nooit of te nimmer de sexy lesbische scène uit de film Wild Things uit 1998 te zien krijgen. Hierin kuste de actrice haar tegenspeelster Neve Campbell terwijl ze samen in een zwembad lagen en zich van hun badkleding ontdeden. Dit meldt Yahoo Lifestyle.

"Ze weten ervan, maar ik wil niet dat ze het zien”

"Ze weten ervan, maar ik wil niet dat ze het zien. Ik heb hen gezegd dat ik het niet zou waarderen als ze dat wel zouden doen en dat ik ze bovendien nog veel te jong vind om überhaupt naar dat soort dingen te kijken. Maar het is iets dat ik gedaan heb omdat ik het filmscript goed vond en mezelf creatief vond," aldus Denise.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Denise Richards getrouwd met Aaron Phypers

Richards' dochters Sam van veertien en Lola van dertien kreeg ze samen met haar ex-man Charlie Sheen. Haar zevenjarige dochter Eloise adopteerde ze nadat ze van hem gescheiden was.

De actrice is tegenwoordig te zien in de reallife soap The Real Housewives of Beverly Hills en heeft daarnaast ook een rol in de soapserie The Bold & The Beautiful.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie huurt woning Denise Richards

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore