Entertainment

Cristiano Ronaldo is Superman in nieuwe onderbroekenlijn

25 april 2019 12:03
Beeld © Instagram @cristiano

Cristiano Ronaldo staat inmiddels net zo bekend om zijn strakke lijf als zijn voetbalkunsten. En dat toont hij maar al te graag op Instagram.

"Wat zijn mijn superkrachten?"

Cristiano neemt een voorbeeld aan Superman voor de nieuwe collectie van zijn onderbroekenlijn. De stervoetballer deelt op Instagram een paar kiekjes van de shoot. "Wat zijn mijn superkrachten?", zet hij bij de foto. "Macht, sterkte, geloof, en natuurlijk mijn CR7-onderbroeken. Wat zijn die van jou? Nieuwe campagne wordt vandaag gelanceerd." Blijkbaar bevalt de foto wel, meer dan vijf miljoen mensen hebben het al geliked. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Amerikaanse autoriteiten willen DNA Cristiano Ronaldo vanwege verkrachtingszaak'

CR7 is het merk van de voetballegende. Deze lanceerde hij in 2006 in Madeira, Portugal met een winkel. Het duurde wel even voordat daar onderbroeken werden geproduceerd, dat gebeurde namelijk pas in 2013. Naast ondergoed zijn er shirts, meubilair en luchtjes van Cristiano verkrijgbaar. Dat is niet het enige wat de voetballer doet. Hij heeft ook een eigen haartransplantatiekliniek gelanceerd én is de eigenaar van twee hotels. Bovendien heeft hij een deal met Nike. 

Cristiano is ook nog eens de meest gevolgde persoon op het social media-platform. Alleen Instagram zelf torent boven hem uit met 246 miljoen volgers. Zelf heeft hij er 163 miljoen, wat hem de de meest gevolgde persoon op Instagram maakt. Daarna volgen accounts van grootheden als Selena Gomez, Ariana Grande, Dwayne 'The Rock' Johnson en Kim Kardashian. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore