Entertainment

Roxeanne Hazes geniet van quality time met haar gezin

24 april 2019 18:46
Beeld © Instagram @erikzwennes

Roxeanne Hazes is samen met haar familie de hort op. Het jonge gezin was toe aan een beetje verkoeling en bracht een bezoekje aan Center Parcs. Op Instagram laten zowel Rox als haar verloofde Erik, ons meegenieten met hun avontuur.

"Negen maanden duimen dat hij haar ogen zou krijgen"

Het prachtgezinnetje heeft de tijd van hun leven en deelt de meest liefdevolle kiekjes op social media. En hoewel de tropische plaatjes anders doen vermoeden, is het gezin nog altijd op Nederlandse bodem. Een vakantie naar een ver oord zit er namelijk voorlopig nog niet in voor het gezin. Eerder liet de dochter van Dré al weten aan haar trouwe volgers dat ze reizen met een baby naar het buitenland "nog een beetje spannend" vindt. "Dus hebben we een bungalow geboekt om dat te doorbreken.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hot mama! Roxeanne Hazes geprezen om foto in bikini

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

André Hazes wil niet zingen voor dronken koningsdag-publiek

En terwijl Rox en Fender genieten van het water, valt papa Erik iets bijzonders op aan zijn schatjes. Moeder en zoon hebben namelijk précies dezelfde ogen! "Negen maanden duimen dat hij haar ogen zou krijgen. JA!", grapt hij op zijn Instagram.

Fender, het zoontje van Roxeanne, is inmiddels alweer bijna een jaar oud en maakt regelmatig zijn debuut op Instagram. Het is het eerste kindje van Roxeanne en haar verloofde, Erik Zwennes. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore