Entertainment

Tim Douwsma en vriendin verwachten eerste kindje samen

23 april 2019 07:39 Aangepast: 23 april 2019 07:54
Beeld © Instagram @timdouwsma

Na een jaar samen zijn verwachten Tim Douwsma en zijn vriendin Elske hun eerste kindje samen, kondigen ze aan bij De Telegraaf.

"Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig"

Tim en zijn Elske wonen nog maar net samen, maar kennen elkaar al hun halve leven. Het heeft behoorlijk lang geduurd voordat duidelijk was dat zij de ware voor hem was. De twee kennen elkaar namelijk al sinds de middelbare school. Hun jeugdliefde wordt nu bezegeld met een baby. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tim Douwsma: 'De kinderkamer staat al klaar'

"Het was moeilijk om het nog niet te vertellen, maar het was nog in een fase dat het alle kanten op kon gaan. Nu mag iedereen het weten, ik word vader!", vertelt Tim aan De Telegraaf. "Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig."

"We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer", gaat hij verder. Ook vertelde de zanger over hun bijzondere weg naar dit punt. "Als je elkaar al zo lang kent... We waren zestien toen we bijna dagelijks bij elkaar in de bus stapten. Zenuwachtig omdat we elkaar zo leuk vonden", legt hij uit.

"Dan gaat de één in Amsterdam wonen, de ander gaat een wereldreis maken, waardoor je min of meer uit elkaar groeit. Als je je jeugdliefde dan uiteindelijk weer tegenkomt en een klein jaar later dit geluk mag beleven, dan voelt dat inderdaad ook echt als een film.’’

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore