Entertainment

Kim Kardashian peinst niet over college-fraude voor kids

20 april 2019 20:17 Aangepast: 21 april 2019 12:37

Kim Kardashian peinst er niet over haar bekendheid in te zetten om haar kinderen op een goede school te krijgen. Dat zegt ze in een interview met de Van Jones Show van CNN dat zaterdag verschijnt, maar dat E! News al eerder in handen heeft gekregen.

"Jezelf ergens naar binnen werken door te betalen, is voor niemand de beste oplossing"

"Als ze niet zouden worden toegelaten tot een bepaalde school, dan zou ik nooit willen dat ze worden voorgetrokken om alsnog in een situatie te komen waarin ze toch niet zouden uitblinken", zegt Kim in het interview. "Jezelf ergens naar binnen werken door te betalen, is voor niemand de beste oplossing."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian heeft nu al een baan als advocaat

Met haar uitspraken reageert Kim op de zaak rond Hollywoodsterren Felicity Huffman en Lori Loughlin. Zij en andere ouders worden ervan verdacht steekpenningen te hebben betaald om hun kinderen op hoog aangeschreven scholen te krijgen.

Ambities in de advocatuur

Eerder deze maand werd bekend dat Kim druk aan het studeren is: de bekende Kardashian-telg wil, in navolging van haar in 2003 overleden vader, advocaat worden. Ze hoopt dat haar studievlijt een positieve uitwerking heeft op haar kinderen. "Ik draag een rugzak, zij dragen een rugzak, zij studeren, ik studeer", zegt ze. "Ik hoop dat ze geïnspireerd raken en hard zullen werken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian verdedigt studiekeuze

Kim en haar man Kanye West hebben op dit moment drie kinderen: North (5), Saint (3) en Chicago (1). Een vierde is onderweg. De 'nieuwe' baby zal evenals Chicago via een draagmoeder ter wereld komen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore