Entertainment

Vader Beyoncé: 'Ik heb geen slechte relatie met haar'

20 april 2019 18:47 Aangepast: 20 april 2019 20:14
Beeld © Getty Images

Beyoncé is momenteel een van de grootste wereldsterren die we hebben. Onlangs verscheen de documentaire Homecoming van Queen B op Netflix en ook haar nieuwste album laat niet lang meer op zich wachten. Haar vader, Mathew Knowles, laat in een exclusief interview aan RTL Boulevard weten apetrots te zijn en reageert op alle geruchten over hem en zijn dochter.

"Ik ben ontzettend trots op haar"

“Ik ben ontzettend trots op haar. Als haar vader heb ik haar zien groeien, ze heeft zo hard gewerkt de afgelopen jaren.” vertelt een trotse Mathew. “Dankzij de documentaire zal iedereen zien dat Beyoncé momenteel de allergrootste artiest van de wereld is.” Mathew heeft reikhalzend uitgekeken naar de Netflix docu Homecoming. “Ik heb hem gezien met mijn vrouw op de dag dat hij uitkwam en ik heb hem daarna nog een keer gezien, alleen. Ik heb echt met tranen in mijn ogen gekeken. Hoe zij staat te dansen, het verhaal van Destiny's Child, de beelden van haar samen met haar zusje Solange en hoeveel plezier ze samen maakte vroeger. Het raakte me erg.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé krijgt megabedrag voor drie Netflix-specials

Het optreden van Beyoncé op Coachella in 2018 was, volgens Mathew, enorm belangrijk voor het bewustzijn en tegelijkertijd een ode aan onder meer zwarte universiteiten. “Hiervoor wisten mensen niet eens wat HBCU betekent, namelijk Historically Black Colleges en Universities, dankzij haar optreden bij Coachella heeft mijn dochter veel meer bewustzijn hiervoor gecreëerd.”   

Het doet hem zeer als hij leest over een eventuele slechte relatie die hij zou hebben met zijn dochter. “Meer dan de helft van alles wat je leest over ons is niet waar. Ik heb helemaal geen slechte relatie met Beyoncé. Maar we zijn vader en dochter en zoals dat gaat tussen ouders en kinderen kunnen wij het ook niet altijd met elkaar vinden. Ook wij hebben weleens een meningsverschil. Zo gaat dat nou eenmaal in een familie, in elke familie. Onze relatie, tussen mij en mijn dochter is niet iets wat het publiek aangaat.”

Bekijk het gehele interview vanavond in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé gaat partnerschap met Adidas aan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore