Entertainment

Zwijmel weg bij het verhaal van Harry en Meghan in Becoming Royal

19 april 2019 17:20
Beeld © Lifetime

Er is een nieuwe trailer opgedoken van Harry & Meghan: Becoming Royal. In het vervolg op de eerste film, die vorig jaar verscheen, staat het eerste jaar van het sprookjeshuwelijk van de hertog en hertogin van Sussex centraal.

De Amerikaanse zender Lifetime bracht vorig jaar de eerste film over de bekende royals uit. In Harry & Meghan: Royal Romance zagen we hoe de Suits-actrice in Harry haar prins op het witte paard vond. Zowel letterlijk als figuurlijk. Hoewel de reacties niet allemaal even positief waren, besloot de zender alsnog een vervolg uit te brengen.

De tweede film leeft toe naar hét sprookjeshuwelijk van de eeuw en belooft een verhaal over "de onbekende geneugten en uitdagingen van het leven binnen de koninklijke familie" te worden. De tortelduifjes worden flink op de proef gesteld door hun families en proberen een balans te vinden tussen het in ere houden van de koninklijke tradities, en trouw blijven aan hun overtuigingen. Daarnaast komt ook het spraakmakende verhaal rondom Meghans vader én de royal baby aan bod. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Liefdesverhaal Harry en Meghan krijgt vervolg

Dit keer worden de hoofdrollen alleen wel vertolkt door twee andere acteurs. De hoofdrolspelers uit A Royal Romance keren namelijk niet terug. Harry wordt dit keer gespeeld door acteur Charlie Field, die eerder in onder meer Poldark en Genius speelde. Actrice Tiffany Marie Smith, bekend van Supernatural en Jane the Virgin, kruipt in de huid van Meghan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De 4 theorieën dat Meghan Markle al is bevallen

De film is op 27 mei te zien op de Amerikaanse zender Lifetime. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Het eerste deel van de reeks kun je vinden bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore