Entertainment

Hot mama! Roxeanne Hazes geprezen om foto in bikini

19 april 2019 14:34 Aangepast: 19 april 2019 14:36
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes laat vandaag de boel de boel en zoekt samen met zoontje Fender de zon op. Op een zomers kiekje op Instagram toont de zangeres haar schitterende curves, en haar fans zijn vol lof.

"Ik had op jouw leeftijd hetzelfde lef willen hebben"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes haalt uit naar haters met hilarische foto

Rox is van plan lekker bij te kleuren vandaag en draagt daarom op haar joggingbroek alleen een bikini topje. En hoewel de dochter van Dré regelmatig commentaar krijgt op haar uiterlijk, plaatst ze vol trots haar lichaam op social media. De Hazes-telg zit namelijk lekkerder in haar vel dan ooit tevoren en is trots op haar lichaam, dat negen maanden lang een kindje met zich mee heeft gedragen. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Roxeanne Hazes of Amy Winehouse?

En daarmee verdient ze een dikke pluim van haar ruim 194k volgers. De een na de andere hartverwarmende reactie stroomt binnen onder de foto. Velen prezen haar om haar zelfvertrouwen. "Wauw! Ik had op jouw leeftijd hetzelfde lef willen hebben. Je bent een mooi voorbeeld voor jonge vrouwen", laat iemand achter. Weer iemand anders schrijft: "Ik volg je nu al een tijdje en ik vond je al geweldig. Maar wat ben je ook een lekker wijf. Een grote high five voor jou."

Ook haar bekende collega's zijn onder de indruk. "Yes mammie!", laat Jim Bakkum achter. Soundos is vooral gefocust op de 'snelle planga' van Rox en Gwen van Poorten laat een emoji met hartjes ogen achter. Ook liefje Erik reageert onder de post van zijn vrouw.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore